"Even voorstellen"

Mijn naam is Coby Hurks. Ik ben getrouwd met Rob en moeder van Anouk en Daan. Sinds 2003 ben ik werkzaam in de Welzijnszorg, daarvoor heb ik administratieve functies gehad. Eén van mijn positieve eigenschappen is dat ik zorgzaam ben. Ik vind het dan ook erg leuk, om samen met mijn buurvrouw Jose,  deze vorm van zorg  in de ouderenbegeleiding  aan te gaan.

 

Ik heet José van Beem. Ik ben getrouwd en ik heb twee jong- volwassen kinderen. Mijn karakter is open en heb belangstelling voor (levens)verhalen van de medemens. Ik ben creatief, gastvrij en hou van koken. Enkele jaren heb ik gewerkt als activiteitenbegeleidster en momenteel ben ik werkzaam in de Welzijnszorg.

Het is een mooie mogelijkheid om onze doelgroep te mogen ontvangen op mijn adres.

 

Wij hopen jullie veel gezelligheid te bieden en mooie dagen met elkaar te beleven.

 

 

 Coby Hurks & José van Beem